džiaugiamės, kad Lietuvos nacionalinės veteranų asociacijos vykdomi projektai jau sulaukė Jūsų teigiamo įvertinimo bei palaikymo ir mūsų visų pastangomis įgauna pagreitį. Daug padaryta, tačiau dar daugiau darbų laukia ateityje.

Naujieji metai į asociacijos veiklą įnešė naujų pokyčių. Nuo 2016m. pradžios, LNVA valdybos pirmininko siūlymu, Aurimas Navys laikinai ėmė eiti LNVA direktoriaus pareigas. Artimiausiu metu valdyba turėtų priimti sprendimą dėl nuolatinių direktoriaus pareigų. Taip pat buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Ukraina. Siekiama atnaujinti ryšius su esamais socialiniais partneriais Lietuvoje bei užsienyje, rasti naujų draugų ir rėmėjų, plėsti asociacijos veiklos kryptis. Norint toliau išlaikyti darbo tempą, mums labai svarbi Jūsų pozicija dėl LNVA nario statuso, nes greitu laiku visi asociacijos nariai gaus tai patvirtinančius pažymėjimus.

Primename, kad jei dar nesate susimokėjęs nario mokesčio, prašome tai padaryti artimiausiu metu. Pagal 2015 m. sausio 1 d. valdybos posėdžio nutarimą buvo nustatyta 35 Lt. nario mokestį konvertuotuojant pakeisti į 11eur.

Norėdami užtikrinti asociacijos veiklumą ir gyvybingumą, lauksime žinutės iš jūsų iki š.m. kovo 1 d., kitu atveju, laikysime, kad jūs nusprendėte nebedalyvauti asociacijos veikloje.

Raginame kreiptis dėl visų iškilusių klausimų bei maloniai laukiame Jūsų sprendimų.

Pagarbiai,

Lietuvos nacionalinė veteranų asociacija